Thunderfist är en rolig och välgjord spelautomat med animerat ninja-tema från spelutvecklaren NetEnt. Sloten har blivit väldigt populär och erbjuder förvånande stora utbetalningar plus en hög återbetalningskvot på 96,7 %. Spelet har en uppsättning på fem hjul men har inga vinstlinjer. Istället vinner du på 243 olika sätt. Detta innebär att det räcker med att minst tre matchande symboler landar på intilliggande hjul för att ge vinst. Spelet bjuder på många spännande bonusfunktioner som stacked wilds, free spins samt en slumpmässig multiplikator. Du kan spela Thunderfist för så lite som 2,50 kronor och högst 1 250 kronor per snurr. Insatsen beror på vilken nivå du vill spela på och vilket myntvärde du väljer. Hur mycket du vinner i pengar beror på insatsen men högsta vinsten är ofattbara 1 215 000 mynt!

En spelautomat med hög spelunderhållning brukar ha en funktion som ger spelaren free spins, och det finns det gott om i detta spel. Genom att landa minst tre scatter-symboler kan du samla på dig så mycket som 20 free spins. Under free spins-läget kan du vinna ytterligare gratissnurr plus att du kan få dina vinster femdubblade av en slumpmässig multiplikatorfunktion. Många spelsajter och online casinon ger möjlighet att provspela Thunderfist i en demoversion så att du kan lära känna spelet innan du spelar med riktiga pengar. Spelautomaten fungerar perfekt på mobila enheter och du kan spela på både smartphones och surfplattor med samtliga operativsystem såsom iOS och Android. För de som spelar på en bärbar eller en större dator fungerar Thunderfist problemfritt med operativsystemen Mac-, Windows- samt Linuxoperativsystem.

Vinstlinjer och insatser

Thunderfist spelautomat har 5 hjul och 3 rader men spelet har inga vinstlinjer, utan 243 vinstvägar istället. Vinstvägar betyder att symbolerna inte behöver följa särskilda mönster för att ge vinster utan det räcker med att tillräckligt många landar på intilliggande hjul för vinst. Du justerar din insats genom att välja nivå från ett till tio. Därefter får du välja myntvärde med lägsta värde på 0,01 och högsta 0,50. Detta innebär att minsta insats per snurr är 2,50 kronor och högsta insats är 1 250 kronor. Högsta vinsten är 100 gånger insatsen. Du som spelar med högsta insatsen har alltså chansen att vinna 1 215 000 mynt på ett snurr. Återbetalningskvoten, RTP, ligger på 96,7 % vilket är inom normalspannet jämfört med likvärdiga slots.

Tema och grafik

När du spelar Thunderfist kommer du in i en snygg och färgstark spelvärld av hög kvalitet och fantastisk grafik. Scenen är en fridfull grön bambuskog och bakgrundsmusiken består av vacker asiatisk flöjtmusik. Temat i denna slot är kampsport och du får följa med ninjor och kloka mästare på skattjakt. Dessa nya vänner använder olika vapen och stridskonster för att besegra motståndare. Symbolerna i spelet följer temat och wild-symbolen är den äldre mästaren med långt vitt skägg. Scatter-symbolen är en gyllene gonggong. De högre vinstsymbolerna är kämpen med knivhänder, en kvinnlig ninja i blått och en äldre herre med ett spjut. Den högst värda symbolen är en krigare i rött och den näst högst värda symbolen är en kvinnlig ninja i rosa.

Bonusfunktioner

Wild-symbolen är en äldre mästare som dyker upp på hjulen och den kan expandera till 1×3. Detta innebär att hela hjul kan täckas med stacked wilds på en gång, både i huvudspelet och under free spins. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler i spelet, förutom scatter-symbolen. Scatter-symbolen aktiverar free spins-läget och för det behöver minst tre scatter-symboler landa någonstans på hjulen. Ju fler scatter-symboler som hamnar på hjulen desto fler free spins kommer att aktiveras. 3 scatter-symboler ger 10 free spins, 4 scatters ger 15 free spins och 5 scatter-symboler ger hela 20 stycken. För varje vinst du får i denna funktion finns det dessutom en slumpmässig multiplikator som aktiveras automatiskt. Denna multiplicerar vinsterna slumpmässigt med minst x2 upp till x5.

Positivt med Thunderfist

Thunderfist har ett roligt och mycket underhållande tema med härliga animerade ninjor. Spelet bjuder på massor av free spins plus att du kan vinna ytterligare gratissnurr i free spins-läget. Slumpmässig multiplikator för vinster i free spins-läget med upp till x5. Wild-symboler med expanderande stacked wilds. Högsta vinsten är ofattbara 1 215 000 mynt.

Negativt med Thunderfist

Spelautomaten har ingen progressiv jackpott. Spelet har inget interaktivt bonusspel vilket hade varit ett plus. Sloten har inga vinstlinjer att satsa på för de som föredrar detta.

Sammanfattning

Thunderfist är en oerhört underhållande och spännande spelautomat. Temat är kampsport, ninjor och visa mästare och den ger en härlig känsla av äventyr i sökandet efter skatter. Sloten har en klassisk uppsättning med fem hjul och tre rader men saknar vinstlinjer. Istället finns 243 vinstsätt, vilket väldigt många spelare uppskattar. Videosloten är inte kostsam att spela och har en väldigt bra bredd på insatsen vilket gör att alla kan njuta av detta spel oavsett storleken på spelkassan. Underhållningen är förstklassig och spelet har i stort sett alla de bästa och roligaste bonusfunktionerna såsom free spins-läge plus slumpmässig multiplikator och wilds med expanderande funktion vilket kommer att ge timtals av nöje. Thunderfist kan spelas av alla spelare som gillar förstklassig spelunderhållning med många vinstchanser.