Nu är det dags för spelutvecklaren NetEnt att ta dig med på ett äventyr i den arabiska natten. Precis som om du vore med i berättelsen om Aladdin möter du även här en ande som kan förverkliga dina innersta önskningar genom att gnugga lampan. I The Wish Master Slot får du hänga med på en spelrunda som kommer att lämna dig häpnad av alla fina vinster du kommer att få. NetEnt brukar sällan misslyckas med sina berättelser i slotformat, och det gör de inte denna gång heller. The Wish Master Slot är aningen kuslig, men ack så spännande och lockande. Anden i detta spel ser dock inte lika rolig och snäll som i berättelsen om Aladdin, som många av oss såg som barn.

NetEnt bjuder här på många spännande bonusfunktioner och vinstchanser som inte kommer att göra dig besviken. Sloten äger rum i botten på en mörk grotta som är fylld till bredden med vackra skatter och juveler. Dessa kan bli dina om du har tur och lyckas vinna storkovan på den här sloten. Det är den svarta anden och lampan som har huvudrollerna i det här spelet, och det blir snart ganska tydligt. The Wish Master Slot är ett snyggt spel med härlig och snygg grafik som är svår att inte tycka om. Den arabiska musiken är en del av detta tema, vilken är avslappnande och trevlig. Symbolerna i spelet går under samma vackra arabiska juvelfyllda tema. Den läskiga anden har dock en dos av charm även han.

Vinstlinjer och insatser

The Wish Master Slot har ett klassiskt upplägg med tre rader och fem hjul. Dessa bildar tillsammans 20 fasta vinstlinjer. Den lägsta insatsen i spelet ligger på 2 svenska kronor och den högst på 1 000 svenska kronor. Vinstlinjerna betalar ut från vänster till höger i bild. Det finns 10 nivåer att satsa på och spelets RTP i spelet ligger på 96,6 % och ligger på den nivå som vi brukar se i NetEnts onlineslots. Du kan ställa in autosnurr på upp till 1 000 snurr i spelet om du så önskar. Här finns det gott om chanser att vinna storkovan i en mycket underhållande slot. Var inte rädd för den svarta anden, han är inte så farlig som han kanske ser ut.

Tema och grafik

Temat i The Wish Master Slot är genialiskt och mycket väl passande för en onlineslot. Ett spel som handlar om önskningar och skatter passar väl ihop med dina egna förhoppningar om höga vinster och önskningar som kan komma till liv. Grafiken är snygg och anspelar på ett arabiskt tema med guld och skatter som ligger samlade på botten av en dunkel grotta. Skatterna lyser upp bakgrunden precis lagom för att ge lite ljus i tillvaron. Den svarta anden ser läskig ut vid första mötet med honom, men egentligen är han ganska snäll och charmig och kan ge dig stora fördelar om han vill. Musiken är även den på det arabiska temat med flöjter och andra instrument. Allt detta leder till en avkopplande stund framför The Wish Master Slot.

Bonusfunktioner i The Wish Master Slot

I The Wish Master Slot hittar du mängder av härliga bonusfunktioner så som free spins, wilds, expanderande wilds, scatter-symbol och multiplikatorer. Det finns flera olika scatter-symboler i The Wish Master Slot, och när någon av dessa dyker upp så släpps anden ur sin lampa, då aktiveras en av de många bonusfunktioner som finns i spelet. Alla wilds på spelplanen kommer att förvandlas till expanderande wilds, och de sprider sig på hjulen för att öka dina vinstchanser. Det finns gott om free spins att samla på sig i det här spelet och anden är i detta syfte din bäste vän, även om det kanske inte ser ut så vid första mötet med honom. Du har gott om chanser att vinna i The Wish Master Slot.

Positivt med The Wish Master Slot

Det mest positiva med The Wish Master Slot är den roliga anden som sveper förbi på din skärm till och från och som delar ut trevliga vinster till dig. Grafiken är dessutom väldigt mysig och får dig i rätt stämning.

Negativt med The Wish Master Slot

Det enda negativ är att det kan vara lite svårt att förstå hur alla bonusfunktioner fungerar i det här spelet.

Sammanfattning

Ta chansen att spela denna charmiga och mysiga slot från NetEnt. I The Wish Master Slot kan du få dina önskningar uppfyllda. Den animerade grafiken påminner om en Disneyfilm som de flesta av oss känner till – nämligen Aladdin och hans magiska lampa. Även Aladdins lampa innehåller en ande, men han ser lite snällare ut än vad anden gör i The Wish Master Slot. Generositeten är dock ungefär densamma. Detta är ett spel för dig som tycker om skatter, juveler och det arabiska temat. Om du tyckte om Aladdin så kommer du att tycka om The Wish Master Slot också. Låt dig hänföras av den magiska musiken och alla roliga bonusfunktioner. Du kommer inte att bli besviken på The Wish Master Slot.