Jack Hammer Slot från NetEnt är ett spel som har fångat många spelares intresse med sitt serietidningstema. Här får du följa med privatdetektiven Jack Hammer på äventyr i den undre världen där brottslingarna har makten! Handlingen utspelar sig i en mörk stad där skyskrapor sträcker sig mot himlen. På de fem hjulen hittar du rutor ur serietidningar som fungerar som symboler i sloten och ljudeffekterna i spelet förstärker upplevelsen ytterligare. Detta är verkligen ett spel för dig som är ute efter en spännande spelupplevelse med ett vackert tema. Självklart bjuder Jack Hammer Slot även på en hel del vinstchanser som kan få spelkassan att växa ordentligt. Detta beror till stor del på de underhållande och vinstgenererande specialfunktioner som sloten erbjuder.

Det första du kommer slås av när du klickar dig in på detta spel är hur slående grafiken är. Här ser du kristallklara bilder i serietidningsformat som verkligen får detta spel att sticka ut från mängden. Det är inte konstigt att detta spel blivit så omtyckt – här har NetEnt verkligen lyckats fånga den där mystiska och spännande känslan av en storstad fylld med brottslingar. Ditt uppdrag i spelet är att hjälpa Jack Hammer sätta dit den onde Evil Dr. Wüten. Till din hjälp har du bland annat wild- och scatter-symboler samt en intressant Sticky Win-funktion. Låter detta som ett spel som kan passa dig? Läs mer i vår recension nedan och se om Jack Hammer Slot är ditt nya favoritspel!

Vinstlinjer och insatser

Jack Hammer Slot spelas på fem hjul och tre rader, precis som många andra av NetEnts mest populära slots. Här finns 25 låsta vinstlinjer, vilket betyder att du inte kan ställa in vinstlinjerna på egen hand. Spelet har 10 olika insatsnivåer där myntvärdena ligger mellan 0,01 och 1,00. Som minst kan du satsa 0,25 per snurr och som mest kan du satsa 250. Därmed är detta kanske inte det mest optimala spelet för dig som vill satsa riktigt högt. Som mest kan du vinna 250 000 mynt under en och samma omgång, vilket inte alls är illa. Med hjälp av knapparna under spelplanen kan du enkelt ställa in om du vill att hjulen ska snurra automatiskt eller om du vill lägga maxinsatsen.

Tema och grafik

Temat i Jack Hammer Slot är baserat på en privatdetektiv som bekämpar brottslighet i den undre världen. Det främsta målet är att gripa den onde Evil Dr. Wüten, som du då och då kan skymta på hjulen. Grafiken är strålande – här har man verkligen lyckats med den serietecknade designen. Storyn utspelar sig i en mörk stad med skyskrapor mot en lila bakgrund. På hjulen hittar du inte klassiska symboler utan snarare rutor ur en klassisk serietidning, vilket är en riktigt snygg tvist. Bakgrundsljudet består bland annat av härliga jazzslingor. Även ljudeffekterna passar väl in i det övriga temat. Det finns helt enkelt ingenting att klaga på när det kommer till grafik och utformning – NetEnt har ännu en gång gjort ett strålande jobb.

Bonusfunktioner i Jack Hammer Slot

Jack Hammer Slot bjuder på flera intressanta funktioner och symboler som verkligen kan maxa dina vinstmöjligheter. Först och främst bjuder spelet på en klassisk scatter-symbol i form av en tickande bomb med texten “free spin”. Får du fem eller fler av dessa på hjulen kan du belönas med upp till hela 30 gratissnurr! Dessutom multipliceras alla dina vinster med tre under free spins-rundan. Utöver detta finns även en wild-symbol som ersätter alla andra symboler, med undantag för scatter-symbolen. Jack Hammer Slot har även en så kallad Sticky Win-symbol som får de rullar med vinnande symboler att stanna kvar, trots att de övriga rullarna fortsätter snurra. Här kan det verkligen klirra till i spelkassan om du har turen på din sida!

Positivt med Jack Hammer Slot

Jack Hammer Slot är en av NetEnts snyggaste slots, med grafik i världsklass och ett tidlöst tema. Dina vinstchanser maximeras genom de spännande symboler och funktioner som spelet erbjuder. Det är ett enkelt upplägg som de flesta förstår. Passar extra bra för dig som gillar att satsa lite lägre.

Negativt med Jack Hammer Slot

Inte en optimal slot för dig som gillar att satsa högt (maxinsats är 250 kronor). Inget bonusspel där du själv får göra val.

Sammanfattning

Jack Hammer Slot är en av NetEnts mest populära slots och det är inte svårt att förstå varför. Detta spel bjuder på ett tema utöver det vanliga och en grafik på en hel ny nivå. NetEnt har verkligen fångat känslan av en klassisk serietidning och fått den att komma till liv. I Jack Hammer Slot får du följa med detektiven Jack vars uppdrag är att stoppa skurken Evil Dr. Wüten. Till din hjälp har du ett flertal förmånliga symboler och en spännande Sticky Win-funktion. Detta är ett spel för dig som uppskattar mindre avancerade slots och som helst satsar lite lägre summor på varje snurr. Jack Hammer Slot kan dock charma de flesta med sitt unika tema. Häng med på brottsbekämpning i den undre världen – spela Jack Hammer Slot idag!