Spinata Grande Slot bjuder på en mexikansk fest fylld av pinatas, konfetti och mexikansk musik! Festen äger rum i Spinata Grande och de som ligger bakom detta party är spelutvecklaren NetEnt. Detta spel är något för dig som är ute efter en härlig och rolig stund. Spinata Grande släpptes redan år 2015 på marknaden, men är fortfarande en av de riktigt stora favoriterna, då NetEnt verkligen lyckats med att skapa ett festligt och medryckande tema som passar de flesta spelare. Grafiken är strålande och har vissa likheter med en riktigt bra Pixar-film. Det är nästan så att du får känslan av att du befinner dig på plats i Mexiko med en sombrero på huvudet och en paraplydrink i handen!

Förutom att själva temat är lysande är dessutom vinstchanserna mycket stora. Det finns en viss form av nytänkande i Spinata Grande, vilket gör sloten både spelvänlig och spännande. Du vinner ofta på den här sloten, och du har otroligt roligt under tiden. Det finns så många anledningar till att spela på Spinata Grande Slot och det är inte konstigt att sloten blivit till en favorit bland många spelare. Om du gillar bonusspel är detta en perfekt slot för dig och om du dessutom tycker om värme, glädje och feststämning är du verkligen i hamn med Spinata Grande. Detta är en explosion av allt det härliga som Mexiko har att erbjuda. Så på med sombreron och kliv in i denna färgglada spelvärld!

Vinstlinjer och insatser

Upplägget i Spinata Grande är lite annorlunda. Detta är första gången som NetEnt har utvecklat en videoslot med fyra rader och fem hjul istället för det klassiska upplägget med tre rader och fem hjul. Tillsammans bildar de 40 stycken vinstlinjer. Spelets RTP är ganska hög och ligger på hela 96,84 %, vilket är strax över vad de flesta slots brukar ha. Myntvärdet ligger på 0,01 till 1,00 och den lägsta insatsen du kan göra är 2 kronor, och den högsta insatsen ligger på 2 000 kronor. Du kan satsa max ett mynt per linje. Jackpotten i spelet ligger på 120 000 mynt, och det är ingen dålig summa i sammanhanget. Spinata Grande ger dig gott om chanser att vinna storkovan.

Tema och grafik

Temat i Spinata Grande är ett underhållande sådant. Du kliver rakt in i en mexikansk fest där allt är glatt och trevligt. Färgerna är varma och inbjudande och musiken rycker dig med in i den festliga stämningen. Spelplanen utspelar sig i en mexikansk by ute i öknen som är fylld med färgglada flaggor och pinatas. Då och då tuffar det förbi små, gulliga bilar. Grafiken är helt animerad med mjuka runda former och vackra färger som om du tittade på en riktigt bra tecknad film. Musiken är som sagt typisk mexikansk med trumpeter, maracas och gitarrer. Detta är ett väldigt tacksamt och underhållande tema som inte lämnar någon besviken med sin charm. Du vill inte lämna denna söta lilla by efter en stunds spelande!

Bonusfunktioner i Spinata Grande

Som vi nämnde tidigare har Spinata Grande ett annorlunda upplägg jämfört med vad som brukar erbjudas, och detta gäller även bonusfunktionerna i spelet. Det finns exempelvis varken scatter-symboler eller multiplikatorer, men däremot finns det free spins och flera bonusspel. Det finns en bonussymbol i spelet som kan dyka upp när som helst och den är enorm. Den består av en självförstörande pinata och kan förvandlas till en minislot. Den här minisloten kan dyka upp i tre olika storlekar. I bonusspelet kan du vinna antingen extra mynt eller härliga free spins, vilket är precis vad som behövs ibland. Om du vinner free spins kan du dessutom snurra fram den stora wild-symbolen i spelet som ger dig helt otroliga chanser till vinst!

Positivt med Spinata Grande

Det finns en del roliga specialfunktioner som gör att Spinata Grande skiljer sig ifrån andra videoslots. Spelet bjuder på annorlunda bonusfunktioner och ett riktigt trevligt och medryckande tema. Återbetalningskvoten är ganska hög, och det är alltid positivt för en spelare.

Negativt med Spinata Grande

Det enda som skulle kunna vara negativt med Spinata Grande är att du fastnar och vill spela alldeles för länge.

Sammanfattning

Om du är i behov av en glädjande stund ska du prova på att spela Spinata Grande. Det finns så mycket glädje i detta spel att du kommer att glömma alla dina sorger! När dina fickor börjar att fyllas på med riktigt bra vinster kommer du garanterat att dra på smilbanden. Grafiken är strålande och musiken är både mysig och festlig. Du får verkligen känslan av att du befinner dig på den mexikanska landsbygden på en riktig pinatafest! Du måste prova på att spela Spinata Grande om du tycker om videoslots med ett festligt tema och med många spännande funktioner. Du kommer märka av att spelet snabbt går från den ena vinsten till den andra, och du kommer med största sannolikhet inte att ångra dig!